preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 1. 2010.

Ukupno: 210953
Ovaj mjesec: 1284
Ovaj tjedan: 455
Danas: 13
 

Natječaji za učenike

Natječaj za učenike osnovnih škola „Moja prva knjiga“ Vijest ima dokument u privitku

Donosimo tekst novog natječaja za učenike "Moja prva knjiga"

"Poštovani,
ovim putem Vas obavještavamo da dvanaestu godinu zaredom otvaramo natječaj “Moja prva knjiga”. “Moja prva knjiga” je državni natječaj za učenike osnovnih škola, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Natječaj se sastoji u pisanju i ilustriranju vlastite priče, a glavna nagrada je tiskanje najboljih radova koje biraju književnice Sanja Pilić i Silvija Šesto. Svrha natječaja je poticanje mašte i kreativnosti, razvoj likovno-literarnih vještina te osvještavanje djece i mladih o njihovim pravima, odgovornosti za okoliš i potrebi brige za zajednicu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 17. 2. 2016. 12:09

EKO-FOTKA 2016. (do 20. travnja 2016.)

SVRHA NATJEČAJA: Poticanje i razvijanje ljubavi za prirodne ljepote zavičaja, razvijanje kritičkog mišljenja prema tendencijama koje narušavaju prirodnu ravnotežu te osvješćivanje potrebe da je svaki pojedinac dužan živjeti i djelovati u suglasju s prirodom.

TEME:

Pupoljci novog života
Ovo nanosi bol našoj majci Prirodi (svi čovjekovi postupci koji nisu u skladu s održivim razvojem i prirodnom ravnotežom)

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 17. 2. 2016. 12:05

LOVRAKOVI DANI KULTURE Vijest ima dokument u privitku

Izvršni odbor LOVRAKOVIH DANA KULTURE raspisuje NATJEČAJ za najbolje literarne i novinarske ostvaraje učenika osnovnih škola Republike Hrvatske na temu:

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može za najbolje likovne ostvaraje učenika osnovnih škola Republike Hrvatske na slobodnu temu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 17. 2. 2016. 12:01

NATJEČAJ za likovne, literarne i foto radove 2015./2016. Vijest ima dokument u privitku

DRŽAVNA UPRAVA ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE

objavljuje NATJEČAJ

za izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku 2015./2016. godinu, na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 10. 2. 2016. 16:48

Natjecanje: Stop korupciji

Veleposlanstvo SAD u Zagrebu u okviru projekta "Integrity - It Starts With Me" pokrenulo je kreativno natjecanje čiji je cilj i zadatak ukazati na oblike i štetnost korupcije za pojedinca i društvo.

Tema natječaja je borba protiv korupcije, a natječaj je namijenjen učenicima od 13 do 18 godina (7. i 8. razredi osnovne i sva četiri razreda srednje škole).

Sudjelovati mogu isključivo učenici koji se školuju u Hrvatskoj ili Srbiji u timovima sastavljeni od dva učenika.

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 16. 11. 2015. 23:36

Natječaj "Moja prva knjiga" 2015

„Moja prva knjiga“ je državni natječaj za učenike osnovnih škola, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Natječaj se sastoji u pisanju i ilustriranju vlastite pri če, a glavna nagrada je tiskanje najboljih radova koje biraju poznati hrvatski književnici. Svrha natječaja je poticanje mašte i kreativnosti, razvoj likovno-literarnih vještina te osvještavanje djece i mladih o njihovim pravima, odgovornosti za okoliš i potrebi brige za zajednicu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 7. 11. 2015. 20:46

Nagradni natječaj za kratku priču 'Zlatko Tomičić' 2015.

Književni krug Karlovac raspisuje nagradni natječaj za kratku priču ‘Zlatko Tomičić’. Natječaj je otvoren do 31. listopada 2015.

Ove godine nagrada je 1000 kn za najbolju priču.

Prosudbeno povjerenstvo prima po jedan rad od svakog autora. Radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta i ne smiju biti uzeti kao dio iz dužeg proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti objavljene.

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 26. 10. 2015. 19:03

ASTRA - likovni natječaj

Poštovani/a ravnatelju/ice, učenici

Pozivamo Vas na uključenje u 5. godišnji ASTRA Talent natječaj, projekt koji organizira SES ASTRA, operator telekomunikacijskih satelita. Ovaj  likovni  natječaj  je namijenjen za djecu od 8 do 15 godina. Sudjelujući u natječaju, dajete podršku humanitarnoj udruzi Liječnici bez granica  –  . Bilo bi nam iznimno drago da se Vaša škola uključi u ovaj popularan projekt. Prošle godine je web stranica natječaja  www.astratalent.eu zabilježila 4 milijuna pogleda u periodu od dva mjeseca trajanja natječaja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Jukić  datum: 11. 9. 2015. 08:38

Enable Hackathon

ENABLE Hackathon organizira natjecanje za mlade i poziva sve od 9 do 17 godina da sa svojim mentorom naprave tim koji će osmisliti aplikaciju ili uradak. Aplikacija treba pomoći u smanjivanju nasilja među mladima te poticati pozitivno ponašanje, pomaganje te razumijevanje vlastitog ponašanja. 

Radovi trebaju biti predani u rujnu, a detaljnije o tome možete pročitati na sljedećoj poveznici. Najbolji će biti pozvani u London kako bi predstavili svoje radove na Europskom tjednu programiranja u listopadu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 30. 8. 2015. 21:50

Likovni natječaj "Glagoljica u dječjem oku i srcu"

"Objavljen je natječaj Iserlohn – Rim – Molize - Zagreb 2016. na temu 'Glagoljica u dječjem oku i srcu'. Prijaviti se mogu djeca hrvatskih iseljenika, kao i djeca iz Hrvatske u dobi od 1. do 8. razreda osnovne škole. Rok za prijavu je 15. veljače 2016."

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 29. 8. 2015. 17:31

Natječaj „Oboji svijet!“

Tekst natječaja:

"Nova školska godina počinje s Natječajem „Oboji svijet!“ 

I ove godine sudjelujte u natječaju „Oboji svijet“ koji počinje 1. rujna 2015. godine i traje do 25. listopada 2015. godine.

Iz novih pernica izvadite našiljene olovke, bojice i kistove jer nestrpljivo čekamo vaše plakate, stripove, slogane, pjesme, priče, fotografije, video uratke, i ostale kreativne radove. O vječnoj temi tolerancije i suradnje, pomaganja i empatije uvijek se može puno toga reći, a mi s nestrpljenjem čekamo vaša razmišljanja i poglede na šareni svijet tolerancije."

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dominik Tomislav VLADIĆ  datum: 28. 8. 2015. 20:57

"Najljepši školski vrtovi 2015."

NATJEČAJ ZA 2015 GODINU "NAJLJEPŠI ŠKOLSKI VRTOVI 2015."

Hrvatska radiotelevizija  i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

pozivaju sve osnovne i srednje škole i srodne odgojno-obrazovne ustanove za djecu i mladež u Hrvatskoj da se jave na

NATJECANJE "NAJLJEPŠI ŠKOLSKI VRTOVI 2015."

Škole koje se budu natjecale trebat će, osim ispunjenog upitnika, poslati i tri fotografije školskog vrta (poželjno i na CD-u) te opis  školskog vrta s podacima koje biljke uzgajaju i tko sve u vrtu radi.

  :: opširnije :: 


objavio: Vlado Markić  datum: 19. 5. 2015. 21:53

Fotografski natječaj

          Sekcija mladih Fotokluba Rijeka raspisala je fotografski natječaj pod nazivom "Život je lijep". Molimo vas da natječaj proslijedite svim mladim za koje mislite da ih ovaj natječaj može zanimati. Natječaj se nalazi ovdje:

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Jukić  datum: 15. 5. 2015. 08:23

Natječaj za izradu likovnih radova Vijest ima dokument u privitku

pozivamo vas da sudjelujete u natječaju za izradu likovnih radova na temu

„Sretni bez alkohola“
 
radove učenika dostaviti najkasnije do 13. travnja 2015.
  :: opširnije :: 


objavio: Vlado Markić  datum: 2. 3. 2015. 19:17

Natječaj za dječje radove

SFeraKon 2015. – literarni i likovni natječaj za djecu i mlade:
 
 
Već četvrt stoljeća SFera raspisuje godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu. Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati SFerin žiri za dječje nagrade, a najbolje autore, autorice i skupine autora nagrađujemo na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu Svečane skupštine Društva za znanstvenu fanstastiku SFera, koja je tradicionalno središnji događaj znanstveno-fantastične konvencije SFeraKon. Ujedno su najbolji radovi prikazani na izložbi u sklopu konvencije.
  :: opširnije :: 


objavio: Vlado Markić  datum: 2. 3. 2015. 19:12

Natjecanje za učenike i mladež “Europa u školi” Vijest ima dokument u privitku

Europski dom Zagreb po 21. put organizira na razini Republike Hrvatske, a uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, natjecanje “Europa u školi”.

Tema ovogodišnjeg međunarodnog natjecanja nosi naziv “2015. Europska godina razvoja – Europa pomaže – pomažete li Europi?''

Sve podatke i informacije o ovom natjecanju možete pronaći na web-stranici:  www.europe.hr

Preuzmite dodatne informacije, opd "opširnije".

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Jukić  datum: 10. 2. 2015. 09:15

Natječaj za dječju kartu svijeta "Moje mjesto u današnjem svijetu"

Nagradu Barbara Petchenik pokrenulo je Međunarodno kartografsko društvo (International Cartographic Association – ICA) 1993. godine kao uspomenu na Barbaru Petchenik, dopredsjednicu toga društva i kartografkinju koja je cijeli život radila s kartama i djecom.

Nagrade se dodjeljuju svake druge godine za vrijeme međunarodne kartografske konferencije, po mogućnosti barem jedna za svaki kontinent, s posebnom pažnjom posvećenom dobi djeteta koje je nacrtalo crtež. Ciljevi natjecanja su promoviranje dječjeg kreativnog prikazivanja svijeta u grafičkom obliku, poboljšanje njihove kartografske percepcije i percepcije okoline.

  :: opširnije :: 


objavio: Vlado Markić  datum: 3. 2. 2015. 18:40
» Arhiva naših vijesti    
 


Važne poveznice


Važna anketa
Ovu školsku godinu namjeravam završiti s:


TražilicaKalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Korisni linkovi
Obrazovanje

Dnevni tisak


Dokumenti

 

preskoči na navigaciju